www.genc.forumm.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
www.genc.forumm.biz

!!!...Gençlerin Yeni Platformu...!!!

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

SEÇME FIKRALAR +16

3 posters
YazarMesaj
zelishan
üye
üye
zelishan

SEÇME FIKRALAR +16 Empty
MesajKonu: SEÇME FIKRALAR +16   SEÇME FIKRALAR +16 Icon_minitimePtsi Eyl. 10, 2007 12:41 pm

1-Ebe, doğumhane kapısında adama seslenir:

-Beyefendi, bir oğlunuz oldu.

Temel atılır:

-Piz daha önce celmiştuk... Puan: SEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin

2-Adamin biri birgün felç olan bir arkadaşını ziyaret etmiş. Sohbet sırasında felçli arkadaşı adama "terliklerim yukarıda kalmis onları bana getirirmisin lütfen" diye rica etmiş.

Adam yukarı çıkmış, bir de ne görsün! Felçli arkadaşının afet gibi iki kızı varmış. Hemen pratik zekasını çalıştırarak

"Babanız beni sizinle yatmam için gönderdi" demiş.

Kizlar "Nasıl olur! imkanı yok demişler!"

Adam "inanmıyorsanız soralım" demiş ve aşağıya seslenmiş:

"iKiSiNiDE Miiii!".

Felçli adam bağırmış: "iKiSiNiDE! iKiSiNiDEEEE!" Puan: SEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin

3-Yaşlı bir amca parkta bir banka çökmüş etrafı seyrediyormuş... derken yanına bir delikanli gelmiş ki saçları kırmızı, turuncu, mavi, sarı renk boyalı... Adam çocuğa bakakalmış... Çocuk da küstah bir sesle:

- "Ne var moruk, sen hayatında hiç çılgınca bişey yapmadın mı!" demiş... Adam gülümsemiş:

- "Yaptım.. bir seferinde çok sarhoştum ve bir papağanı becermiştim.. Şimdi de acaba sen benim oğlum musun diye merak ediyorum..." Puan: SEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin + SEÇME FIKRALAR +16 Ka19

4-Üc Kayserili kafadar bir gün ormanda gezintiye cikmislar ve orada kaybolbuslar.Havada iyide kararmis.Bu arada uzakda bir isik görmüsler ve oraya dogru yol almislar.
Oraya varmislar ve kapiyi calmislar.
Karsilarina aksi bir adam cikmis.

"Amca bizi bu aksam misafir edebilirmisin,yolumuzu kaybettik"
demisler.
Adam bi bakmis bunlarin biri kel,biri kör,biride topal.
"Tamam sizi misafir ederim ama sen kel kafani kasimayacan,sen kör gözünü silmeyecen,sen topal ayagini uzatmayacan. yoksa misafir etmem"demis aksi adam.
Bizim kafadarlar caresiz kabul etmisler ve iceriye girmisler.Kel artik dayanamamis ve bir care bulmus.
"Benim babam kalayci idi"demis."tencereleri böyle tutarak kalaylardi "diyerek kafasini bir güzel kasimis.

Bu arada kör ise "benim babamda okcu idi " demis ve "oku atmadan önce böyle terini silerdi "demis ve "bu arada gözünü silmis"ve oda kurtulmus.
Topal ise ayagini uzatarak "Yalanciya bu girsinmi" demiş. Puan: SEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin

5-Hoca, bir gece gürültüyle uyanmış.Bakmış, bir hırsız eşyaları topluyor.Adamdan korkmuş.Sesini çıkartmamış.Ama peşine de düşmüş.Az sonra, durumu farkeden hırsız, kızgınlıkla sormuş:- Beni neden takipediyorsun bakayım?Hoca, sakin, pişkin yanıtlamış.- Taşıdığın evin sahibiyim de. Puan: SEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin

6-Temelle dursun afrikada salla nehirden geçerken salları batmış
bunlar başlamış yüzmeye.
nehir ya hem afrika eeeeeeeeee timsah eksik olurmu
tşimsahklarda bunlara doğru yüzmeye başlamış.timsahları gören temel dursuna
_ula dursun demiş
_ne oldu temel
_ula habu adamlar ne kadar moderundur
_ula nerden anladun oni
_ula baksana adamların kurtarma botları bile LACOST Puan: SEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin +SEÇME FIKRALAR +16 Ka19

7-imamın teki birgün balkondan dışarı bakıyormuş karşıdakı evin balkonunda bir kızın kilotsuz olduğunu görmüş bu duruma çok üzülmüş yanına çağırmış al kızım şu parayı git kendine bi don al demiş kız sevinçle annesinin yanına gitmiş ve anne karşıdaki adam bana don almam için para verdi demiş bu durumu gören annesi balkona donsuz çıkmış adam kadını yanına çağırmış ve al şu parayı git kendine bi jilet al demiş Puan: SEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin

8-nasrettin hoca birgün yağmuru izliyormuş bir adamın koştuğunu görmüş allahın rahmetinden kaçma demiş adam buna hak vermiş sonra yıllar geçmiş yine yağmur yağmış nasrettin hoca koşuyormuş adamlar:yahu hoca allahın rahmetinden kaçma. Demişler nasrettin hoca:ben allahın rahmetini çiğnememek için koşuyorum. Demiş. [[[Nasrettin Hocamıza not vermek bana düşmezSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin]]]

9-Temel ile Dursun bir aksam otobanda iki sarisini arabalarina almislar ve issiz, kuytu bir yere gitmek için basmislar gaza...

Yarim saat sonra gidecekleri yere

yaklastiklarinda sarisinlardan biri der ki :

- Simdiden söyleyelim, biz dönmeyiz.

Temel:

-Olsun bizde kalırsınız... [[[Ben Koptum Walla Ama Anlayana Kadar Canım ÇıktıSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin]]] Puan: SEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin

10-Temel birgün ispanyaya gitmiş bir arkadaşının tavsiyesi ile bir restuaranta girmiş ve bana engüzel yemeği getirin demiş garsonun getirdiği yemeği temel afiyetle yemiş ve garson bu yemeğin ne olduğunu sormuş garsonda boğanın testisleri demiş ve temel ispanyadan ayrılıp türki yeye dönmüş daha sonra temel işleri nedeniyle tekrar ispanyaya gitmiş ve aynı lokanta ya yemek yemek için girmiş ve aynı yemeği sipariş etmiş garson yemeği getirdikten sonra temel afiyet ile yemiş yedikten sonra garsona sormuş demişki ya garson bey buseferki biraz küçüktü demiş garsonda temele e! her zaman matador kazanacak değilya demiş Puan:
SEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 BiggrinSEÇME FIKRALAR +16 Biggrin

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!!!https://genc.aforumfree.com/profile.forum?mode=register
_rock_
üye
üye
_rock_

SEÇME FIKRALAR +16 Empty
MesajKonu: Geri: SEÇME FIKRALAR +16   SEÇME FIKRALAR +16 Icon_minitimePtsi Eyl. 10, 2007 3:13 pm

süper yaaaaaa Laughing Laughing Laughing lol! Wink
muzikopat
üye
üye
muzikopat

SEÇME FIKRALAR +16 Empty
MesajKonu: Geri: SEÇME FIKRALAR +16   SEÇME FIKRALAR +16 Icon_minitimeÇarş. Eyl. 12, 2007 8:21 pm

yorumsuz ne diyim ki... gülmekten yazamıom lol!

SEÇME FIKRALAR +16
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» ***MANYAK-_- FIKRALAR***